Vloer renovatie

Uw houten vloer in een nieuw jasje naar uw persoonlijke wens na een vloer renovatie!

Bij Au Chateau bent u aan het juiste adres voor zowel klein als groot onderhoud, want wij zijn specialist in vloer renovatie en styling. Naast onderhouds- en herstelwerkzaamheden geven we uw vloer een compleet nieuwe look. Onze ervaren vaklieden maken van een intensief gebruikte vloer weer een mooi, modern glad en strak geheel. Of we geven een moderne vloer juist een extra karakteristieke uitstraling door hem terug te dringen in de tijd.

Voordat we beginnen met het restylen van uw vloer, krijgt u een inspectie en advies betreft de huidige vloer. We nemen de mogelijkheden door, luisteren naar uw wensen en maken een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring van de prijsopgave gaan onze vaklieden aan de slag. Uw vloer wordt professioneel geschuurd of gereinigd, waarna de vloer wordt afgewerkt met een nieuwe laag olie, lak of was in de gekozen of bestaande kleur.

(Water-)schade

U kunt ons ook inschakelen als er schade aan uw vloer is ontstaan door onder andere vocht, krassen door het schuiven van meubels of het laten vallen van bijvoorbeeld een potje nagellak/remover. Naar aanleiding van uw schademelding bij de verzekeringsmaatschappij kunt u bij ons terecht om u houten vloer, maar ook uw laminaat en PVC-vloeren, op geheel professionele wijze te laten herstellen. Gebruik makende van onze expertise en deskundigheid herstellen wij uw vloer. Het is ook mogelijk om gedeelten van de vloer te vervangen en aan te helen, mits de huidige vloer nog leverbaar is.

Reinigen

Als er diepe krassen en deuken in de vloer verwijderd moeten worden, of als u besloten heeft een compleet andere kleur of afwerking te kiezen, is schuren noodzakelijk. Is dit niet het geval, dan kan een intensieve reiniging zonder schuren, gevolgd door een nieuwe afwerkbehandeling in veel gevallen voldoende zijn. Wilt u graag weten wat voor uw vloer het beste onderhoud is? Loop dan eens binnen bij onze showroom of bel voor een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvende inspectie bij u thuis.

Speciale effecten

Om uw vloer extra karakter te geven kunnen allerlei speciale effecten worden toegepast. Door middel van bijvoorbeeld polijsten krijgt de vloer een moderne, spiegelgladde uitstraling. Wilt u de vloer juist een oud karakter geven, kunnen we verschillende verouderingstechnieken toepassen. Door het gebruik van speciale effecten krijgt uw vloer pas echt uitstraling. Vraag de adviseur(s) van Au Chateau naar de uitgebreide en verrassende mogelijkheden.