Archief

Projecten

Hieronder een klein overzicht van de laatste projecten waar wij ons mee bezig hebben gehouden.

Renovatie mozaïek houten vloer Radboud UMC
Renovatie mozaïek houten vloer Radboud UMC

Renovatie

Via een aannemingsbedrijf is aan ons gevraagd of wij een mozaïekvloer op wilden knappen in een gebouw van het Radboud UMC. Zoals op de foto’s te zien hebben wij diverse reparaties uitgevoerd veroorzaakt door bijvoorbeeld loszittende of ontbrekende latjes. Vervolgens hebben we de gehele vloer geschuurd en in de olie gezet, zodat deze er weer als nieuw uitziet (meer foto’s zijn te vinden op onze facebook pagina).

Vlek verwijderen houten vloer
Vlek verwijderen houten vloer

Vlekken verwijderen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat er vlekken in de vloer ontstaan. Bij Au Chateau zorgen wij ervoor dat deze vlekken zo goed mogelijk verwijderd worden, zoals hier bij een vloer in Eindhoven. We hebben gelijk de gehele vloer geschuurd en opnieuw in de olie gezet zodat deze er weer een flinke tijd tegenaan kan.

 

Schade

Naast het leggen, schuren en reinigen van vloeren, behandelen wij ook schades. Dit was een waterschade uit Den Bosch. De vaste vloer in blokmotief (links) is gerepareerd, vervolgens geschuurd en weer gelakt. De beukenvloer (rechts) kon er uitgehaald worden, is vervolgens ook gerepareerd en weer teruggeplaatst. Ook deze vloer is geschuurd en opnieuw gelakt. Beide vloeren zien er weer super uit en er is niets meer van de schade te zien!

Jaarlijks onderhoud

De vloeren van de dorpshuizen in gemeente Landerd hebben tijdens de carnaval veel te verduren. Daarom is afgesproken dat wij ieder jaar na de carnavalsgekte de vloeren weer komen opfrissen door een nieuwe laag olie aan te brengen na het intensief reinigen. Bij o.a. de Phoenix in Schaijk waren er dit keer ook wat plekken die eruit geschuurd moesten worden. De vloeren zijn er weer prima uit en kunnen er weer een jaar tegenaan!